Client

individual

Date

march 2020

Category

residential

An interior to niche a couple for a modern lifestyle. Refurbished an old flat to enlarge and naturally lit up the living space that can host small gatherings for friends and family. Introducing a new staircase to access the master bedroom added to the pomp of the sleeping space. Pine wood finish, peach and cyan sets a bright backdrop to host a lifestyle that suits the resident. The idea was to make the apartment brighter and spacious.

Single Project

Single Project

Single Project

Single Project

Single Project

Single Project

Single Project

Single Project

Single Project

Single Project

Single Project

Single Project

Single Project

Single Project

Single Project

Single Project

Single Project

Single Project

Single Project

Single Project

Single Project

Single Project

Single Project

Single Project

Single Project