Client

individual

Date

oct 2021

Category

residential

1350 sqft row house is located in the dense suburban fabric of west Ahmedabad. In a sandwiched plot, light and ventilation inside the space along with space utilization was a major design problem - that was addressed by using staircase as a connecting and dividing element and open to sky utility pocket. Ground floor hosts the kitchen and living space of the house with a powder room and a verandah that socially connects outside with inside. Red oxide plastered facade juxtaposes with an interlocking metal safety grill that also hosts outdoor AC units and planters. First floor hosts two bedrooms with bathrooms attached and second floor has an open study overlooking the terrace area that becomes a gathering space for the family along with a third bedroom with a view of city fabric. Master house is a 3BHK humble abode to nieche a living that creates a suitable environment on the inside amidst the densly occupied neighbourhood.

Single Project

arrangement

Single Project

street

Single Project

neighbourhood

Single Project

facade

Single Project

terrace

Single Project

staircase

Single Project

terrace

Single Project

common

Single Project

screen

Single Project

Single Project

alternate

Single Project

entrance

Single Project

the inset

Single Project

door

Single Project

semi partition

Single Project

semi partition

Single Project

stairwell

Single Project

bedroom

Single Project

bathroom

Single Project

bathroom